Administratie & Advies Zoetermeer
Wie zijn wij - AA Zoetermeer

René Janssen

René Janssen werkt sinds 1988 in de accountants- en administratie wereld en sinds 2008 is hij zelfstandig ondernemer/belastingadviseur. Vanaf het jaar 2014 is René werkzaam bij Administratie & Advies Zoetermeer.

René is relatiebeheerder en ondernemerscoach, waarbij het adviseren en begeleiden van klanten, op financieel en fiscaal vlak, zijn grote passie zijn.

Karen Servaas

Karen werkt sinds 2014 voor ons kantoor en is met name bezig met de interne zaken van het kantoor en het boeken van administraties.

Daarbij is zij veelvuldig het eerste contact als u ons kantoor belt.

Mike SLuijter

Mike werkt sinds 2016 voor ons kantoor als aankomend relatiebeheerder, is dagelijks bezig met administraties verwerken en het opstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften, maar houdt graag contact met de ondernemers, als aanspreekpunt voor onze klanten.

Mike is verder gek op voetbal en fitness, en een potje tafeltennis op kantoor kan hij ook heel goed.

Remy Foray

Remy werkt sinds 2018 voor ons kantoor als aankomend relatiebeheerder, werkt dagelijks aan de administraties van onze klanten en het opstellen van jaarrekeningen en BTW aangiften.

Remy is eveneens gek op voetbal en tafeltennis, vooral als hij wint van Mike.

Manuela van Veen

Manuela werkt sinds 2020 voor ons kantoor als administratief medewerkster, en is niet alleen dagelijks bezig met het inboeken van digitale  administraties, maar zij ondersteund klanten veelvuldig met fiscale vraagstukken en verzorgt een deel van de marketing van ons kantoor.

Manuela is eveneens sportief ingesteld en voetbalt graag, dus op dat gebied vult zij een sportief kantoor goed aan!

Sander Derksen

Sander is sinds september 2021 bij ons kantoor als aankomend relatiebeheerder, en houdt zich met name bezig met het opstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften.

Sander loopt hard en de marathon van Rotterdam qua tijd verbeteren is zijn uitdaging. Naast zijn ervaring in ons vakgebied een welkome aanvulling op sportief gebied.

Jack

Jack, de bewaking specialist van ons kantoor. Bewaakt met name de kantine en is gek op klanten, zolang er maar aandacht is.

Daarnaast is hij dol op eten en slapen.