Administratie & Advies Zoetermeer
Wie zijn wij - AA Zoetermeer

René Janssen

René Janssen werkt sinds 1988 in de accountants- en administratie wereld en sinds 2008 is hij zelfstandig ondernemer/belastingadviseur. Vanaf het jaar 2014 is René werkzaam bij Administratie & Advies Zoetermeer.

René is relatiebeheerder en ondernemerscoach, waarbij het adviseren en begeleiden van klanten, op financieel en fiscaal vlak, zijn grote passie zijn.

Karen Servaas

Karen werkt sinds 2014 voor ons kantoor en is met name bezig met de interne zaken van het kantoor en het boeken van administraties.

Daarbij is zij veelvuldig het eerste contact als u ons kantoor belt.

Mike SLuijter

Mike werkt sinds 2016 voor ons kantoor als klantadviseur, is dagelijks bezig met administraties verwerken en het opstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften, maar houdt graag contact met de ondernemers, als aanspreekpunt voor onze klanten.

Mike is verder gek op voetbal en fitness, en een potje poolen op kantoor kan hij ook heel goed.

Tom Radsma

Tom werkt sinds 2022 voor ons kantoor als klantadviseur, en werkt daarnaast mee aan de administraties van onze klanten en het opstellen van jaarrekeningen en BTW aangiften.

Manuela van Veen

Manuela werkt sinds 2020 voor ons kantoor als administratief medewerkster, en is niet alleen dagelijks bezig met het inboeken van digitale  administraties, maar zij ondersteund klanten veelvuldig met fiscale vraagstukken en verzorgt een deel van de marketing van ons kantoor.

Manuela is eveneens sportief ingesteld en voetbalt graag, dus op dat gebied vult zij een sportief kantoor goed aan!

Sander Derksen

Sander is sinds september 2021 bij ons kantoor als klantadviseur, en houdt zich daarnaast bezig met het opstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften.

Sander loopt hard en de marathon van Rotterdam qua tijd verbeteren is zijn uitdaging. Naast zijn ervaring in ons vakgebied een welkome aanvulling op sportief gebied.

Rowan van Leeuwen

Rowan werkt sinds mei 2023 voor ons kantoor als assistent accountant, en houdt zich bezig met het inboeken van digitale  administraties, voorbereiden van tussentijdse cijfers en jaarrapporten, alsmede aangiften BTW.

Met haar 15 jaar ervaring is zij een van onze teamleden die zorgen voor het financiële fundament van de cijfers van onze klanten, de basis van de pro actieve advisering en benadering van ons kantoor.