Administratie & Advies Zoetermeer
Coaching pakketten - AA Zoetermeer

Coaching pakketten

Coaching pakketten

Administratie & Advies Zoetermeer heeft  een visie en die dragen wij uit naar onze totale dienstverlening:

 

Onze visie is dat alle MKB ondernemers in Nederland een gezond en winstgevend bedrijf hebben, en dit maken wij toegankelijk door een innovatieve aanpak en optimaal inzicht in zijn cijfers

 

Om deze visie waar te maken zijn een aantal coaching pakketten aan u te leveren. Dit zijn:

Inzicht, Coachen en Sparren.

Wat willen wij hiermee bereiken? Vanuit AAZ ervaren wij dat de ondernemer graag compleet ontzorgd wil worden, meer geadviseerd, meer begeleid en dat alles tegen een vaste prijs, om zijn of haar doelen te bereiken. Deze pakketten draaien om onze visie.

Dus wat krijg ik nu als klant bij welk coaching pakket?

 

Inzicht

 

Alle standaard diensten van ons kantoor, maar daarbij een vaste prijs om uw administratie in te boeken, kosteloos bellen, een bespreking per jaar om uw doelen te bespreken en te sturen, en een compleet online financieel dashboard hoe uw onderneming draait. Alles gebaseerd op de gedachte dat u weet hoe u er voor staat. Inzicht!

 

Coachen – meest gekozen

 

Mocht Inzicht u al inspireren om meer te doen met uw onderneming, dan is coachen de volgende en het meest gekozen pakket.

Hierin neemt u de volgende stap in uw ontwikkeling, met tussentijdse cijfers en een begroting en een uitgebreider online financieel dashboard.

Tezamen met meer besprekingen is dit pakket een extra stap in de 1 op 1 coaching met u als ondernemer. Een win-win pakket voor de MKB ondernemer.

 

Sparren

 

Ons sluitstuk. Maandelijkse cijfers, meer jaren begroting, een financieel dashboard met nog meer informatie online zichtbaar en regelmatig besprekingen om tijdig bij te sturen en te werken aan uw onderneming.

Een complete begeleiding van uw doelen, en optimaal inzicht.

Aanbod

AAZ zet in op haar visie, en met bijgaande pakketten kunnen wij de ondernemer dit aanbieden, direct, inzichtelijk, pro actief, inzicht in uw doelen!

Heeft u interesse, neem dan contact op met ons kantoor.