Administratie & Advies Zoetermeer
Ondernemerscoach - pakketten - AA Zoetermeer

Ondernemerscoach pakketten

Ondernemerscoach pakketten

Welkom bij de AAZ Ondernemerscoach

U bent als ondernemer dagelijks bezig met het draaiende houden van uw ‘business’. Door goed naar uw klanten te luisteren, speelt u in op hun wensen en creëert u nieuwe kansen en mogelijkheden als basis voor verdere groei. U kijkt vooruit en wilt verder. U staat daarbij voor beslissingen met gevolgen voor de financiële positie op korte en langere termijn. En u kunt goed een sparringpartner gebruiken die meedenkt. Die met een realistische en kritische blik kijkt naar plannen en planningen.

Een professional die cijfers leest en analyseert, die doelen aanscherpt en meetbaar maakt. Kortom, een ondernemerscoach die helpt uw ambities om te zetten in daden en resultaten. AAZ is die ondernemerscoach. Op basis van actuele financiële gegevens en realistische plannen helpen we u koers te houden. Omdat we weten dat succesvol ondernemen meer is dan het op orde hebben van de cijfers.

Want een plan hebben is mooi en noodzakelijk. In de ogen van de ondernemerscoach vergroten alleen plannen die concreet, realistisch en haalbaar zijn, de kans op succes. Om snel de belangrijkste informatie te verzamelen gaan wij volgens een vast stramien te werk. Wij staan met u stil bij verleden, heden en toekomst van uw onderneming. En brengt alle relevante informatie overzichtelijk bij elkaar in een A4 plan. Gekoppeld aan de actuele cijfers en prognoses en gepresenteerd in een praktisch dashboard wordt het mogelijk om – waar nodig – bij te sturen om uiteindelijk uw doelen te bereiken.

We bieden drie pakketten: Inzicht – Coachen – Sparren.

Wat willen wij hiermee bereiken? Vanuit AAZ ervaren wij dat de ondernemer graag compleet ontzorgd wil worden, meer geadviseerd, meer begeleid en dat alles tegen een vaste prijs, om zijn of haar doelen te bereiken. Deze pakketten draaien om onze visie.

Kies het pakket dat het beste bij u past.
Voor een jaar tegen een vaste prijs. Tussentijds wisselen, dat kan. En stoppen ook.

Aanbod

AAZ zet in op haar visie, en met bijgaande pakketten kunnen wij de ondernemer dit aanbieden, direct, inzichtelijk, pro actief, inzicht in uw doelen!

Dus bent u geïnteresseerd in een A4-plan voor uw onderneming?

Neem contact op met de AAZ Ondernemerscoach.