Administratie & Advies Zoetermeer
Slim boekhouden met AFAS SB+ - AA Zoetermeer

Over het online boekhoudprogramma AFAS SB+

Administratie & Advies Zoetermeer is een van de administratiekantoren die sinds de introductie in 2021 samen werkt met de nieuwe geïntegreerde software van AFAS bestaande uit  AFAS SB+ en het klantenportal van AFAS. De eerste klanten van Administratie & Advies Zoetermeer maken inmiddels gebruik van AFAS SB+ en zijn enthousiast.

 

Zoals AFAS zelf zegt: “Dit is hét online boekhoudprogramma voor ondernemers en ZZP-ers met 1 tot 5 medewerkers”.

 

Want ondernemen, dat is waar je zelf volop mee bezig wilt zijn. Je wilt je financiële administratie dus zo makkelijk en efficiënt mogelijk doen, en tegen een vaste en lage kostprijs, door zelf zaken te doen in plaats van uit te besteden.

 

Daar gaat Administratie & Advies Zoetermeer samen met het boekhoudpakket AFAS SB+ je bij helpen. Zo houd je tijd over voor écht belangrijke zaken.

 

AFAS SB+ is een boekhoudpakket vol slimmigheidjes waar je blij van wordt. Of het nu gaat om offertes, verkoopfacturen maken of het vastleggen van je vaste activa. En het mooiste is: we werken samen aan het financiële succes van jouw organisatie. Zo heb je altijd inzicht in de actuele cijfers en kan je op ons vertrouwen voor passend advies.

 

Wat zit er o.a. in het pakket:

  • verkoopfacturen maken via de handige app
  • Inlezen van je inkoopfacturen
  • 24/7 inzicht in al je cijfers
  • Automatische koppeling met CRM en je bank
  • Alle gegevens op één gemakkelijk plek
  • Toegang tot ons digitale klantportaal met al je stukken in 1 dossier

 

Voordelen van werken met AFAS SB+:

Gebruiksvriendelijk en compleet

Volledig geautomatiseerd

Real-time overzicht

 

 

Administratie & Advies Zoetermeer en AFAS SB+

Administratie & Advies Zoetermeer werkt al jaren digitaal samen met haar klanten. Met ons klantenportaal hoeft de klant maar op één centrale veilige plek in te loggen. En de financiële dashboards geven ondernemers direct inzage in hun boekhouding.

Heel handig: Ook volledige dossiers staan klaar in het klantenportal. Van jaarrekening tot fiscale aangiften.

 

 

 

 

Klant worden bij Administratie & Advies Zoetermeer?
Wil jij als ondernemer real-time jouw administratie inzien? En dat allemaal in één applicatie? Denk jij dat het AFAS boekhoudpakket past bij jouw onderneming? Neem dan contact met ons op (079 316 10 50 of info@aa-zoetermeer.nl). Wij rekenen het graag voor je uit. Samen gaan we in gesprek om te kijken waar jij en jouw onderneming ondersteuning bij kunnen gebruiken om zo een overzichtelijk dashboard in te richten in AFAS SB+.