Administratie & Advies Zoetermeer
Actiepunten eind 2021 - AA Zoetermeer

Actiepunten eind 2021

29 november 2021

Bekijk hier onze nieuwste uitgave, de ‘Actiepunten eind 2021’.

Wij hebben in deze digitale brochure enkele belangrijke thema’s uit de Belastingplannen 2022 en andere wet- en regelgeving overzichtelijk voor je op een rij gezet met praktische actiepunten, waarmee je je kunt voorbereiden op nieuwe regels en op het einde van bestaande regels. Zo kan je risico’s vermijden of een voordeel behalen.

Denk daarbij o.a. aan de tijdige vaststelling TVL Q2, maar ook hoe je belasting kunt besparen in de vennootschapsbelasting, en wacht bijvoorbeeld nog even tot januari 2022 met de aanschaf van een elektrische auto. Dan ligt er namelijk een mooie subsidie voor je klaar. Wees er in januari wel snel bij, want de subsidiepot is razendsnel leeg. Meer hierover lees je in deze bijdrage.

Heb je vragen?

Hopelijk is onze ‘Actiepunten eind 2021’ jouw deskundige kompas bij de fiscale, juridische en financiële veranderingen waar jij en/of jouw onderneming volgend jaar voor komen te staan!

Wil je meer weten over de toepassing van bepaalde regels of wil je graag een toelichting op een onderwerp? Bel of mail ons. Wij helpen je graag verder.

Actiepunten eind 2021