Vraag vóór 15 september subsidie praktijkleren aan

Samen met Administratie & Advies Zoetermeer B.V. zorgen wij ervoor dat u de financiële voordelen van de ‘Subsidieregeling praktijkleren’ niet misloopt.

Tussen 2 juni en 15 september 2014 kunt u deze subsidie aanvragen als u scholieren of studenten een praktijk- of een werkleerplaats voor het studiejaar 2013/2014 heeft aangeboden.

Werkleerplaats is subsidie waard

Sinds 1 januari 2014 is de ‘Subsidieregeling praktijkleren’ ingegaan. Deze is bedoeld voor bedrijven waaronder opleidingsbedrijven, die erkend leerbedrijf zijn en die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan studenten en deelnemers in diverse onderwijssectoren, uiteenlopend van VMBO tot Universiteit. De subsidie kan oplopen tot € 2.700 per schooljaar als de aanvraag op de juiste wijze is ingediend, het bedrijf aan alle voorwaarden voldoet en er genoeg middelen over zijn. (er is een maximum budget en dit wordt naar evenredigheid verdeeld).

Verzorgen subsidie aanvraag

De aanvraag voor subsidie gaat per studiejaar en wordt achteraf ingediend. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze subsidie? Samen met u kunnen we de lopende trajecten bij u inventariseren. Vervolgens beoordelen wij of de leerling voldoet aan de voorwaarden voor de subsidie, geven u tools voor de administratieve handelingen en doen voor u de subsidieaanvraag.

Naar het nieuwsoverzicht