Online Salaris

Het bijhouden van de nieuwste wet- en regelgeving, het presenteren van een correcte salarisstrook, het betalen van de juiste loonbelasting, een juiste pensioenafdracht, de directe effecten van de kosten voor uw onderneming en verwerking in uw financiële administratie.

Het zijn maar een paar punten waarom u wellicht behoefte heeft uw salarisadministratie uit te besteden aan een kantoor met ervaring. Ook kunnen wij met ons team en netwerk u bijstaan met onze ervaring op het gebied van de fiscale regels, subsidies, HR problematiek en inrichting van uw personeelsadministratie.Slide-2

Proactief adviseren maakt hier deel van uit, wijzigt er iets in uw CAO of de wet, u mag van ons verwachten dat wij u tijdig en met een passend advies op de hoogte brengen van de mogelijkheden. Ons doel is het optimaliseren van uw loon- en salarisadministratie, tegen betaalbare prijzen.

Nieuw: Uw salarisadministratie Online, ook voor uw medewerkers!

Wilt u daarnaast gebruik maken van de nieuwste online mogelijkheden, kijkt u dan bij onze abonnementen voor een online personeelsdossier, een online salarisstrook via onze app, feitelijk is alles mogelijk.

Wij bespreken graag met u de diverse flexibele mogelijkheden welke passen bij uw onderneming.