Nieuws

Zelfstandig ZZP of DGA en toch sociaal verzekerd – Vrijheid en Zekerheid

Administratie & Advies Zoetermeer biedt in samenwerking met haar partner Uniforce een abonnement aan waarbij de ZZP’er of DGA zelfstandig kan blijven ondernemen maar wel verzekerd is zoals een werknemer daar ook recht op heeft. De ondernemer krijgt met dit abonnement recht op (*): 1. Een dekking voor de eerste 2 jaar ziekteverzuim; 2. Een dekking voor arbeidsongeschiktheid na de eerste jaar 2 jaar ziekte (WIA, Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen); 3. Recht op een WW (Werkeloosheidswet) uitkering (op dit moment maximaal 38 maanden); 4. U kunt uw eigen pensioen opbouwen in uw eigen polis (dus geen ZZP sociaalLees verder..

Lees meer >>

Extra geld voor midden- en kleinbedrijf

De Europese Unie komt met extra financieringsmogelijkheden voor het midden- en kleinbedrijf (mkb). Het gaat om maximaal 25 miljard euro de komende 7 jaar. Dat maakte de Europese Commissie in Brussel dinsdag bekend. De commissie sloot daarover een overeenkomst met het Europees Investeringsfonds. Als gevolg van de bankencrisis is het voor het mkb veel moeilijker krediet te krijgen.

Lees meer >>

Vraag vóór 15 september subsidie praktijkleren aan

Samen met Administratie & Advies Zoetermeer B.V. zorgen wij ervoor dat u de financiële voordelen van de ‘Subsidieregeling praktijkleren’ niet misloopt. Tussen 2 juni en 15 september 2014 kunt u deze subsidie aanvragen als u scholieren of studenten een praktijk- of een werkleerplaats voor het studiejaar 2013/2014 heeft aangeboden. Werkleerplaats is subsidie waard Sinds 1 januari 2014 is de ‘Subsidieregeling praktijkleren’ ingegaan. Deze is bedoeld voor bedrijven waaronder opleidingsbedrijven, die erkend leerbedrijf zijn en die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan studenten en deelnemers in diverse onderwijssectoren, uiteenlopend van VMBO tot Universiteit. De subsidie kan oplopen tot € 2.700Lees verder..

Lees meer >>